Izvor: Studio B, 01.Apr.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Sa Zvezdare, iz Topličke 37, gledateljka nas je zvala pre mesec dana da ukaže na bespravno sagrađenu ogradu unutar dvorišta, ispred njenog prozora.

Opština Zvezdara je ubrzo nakon toga donela odluku da se po hitnom postupku ukloni ograda, međutim i dalje se to nije desilo. Gledateljka pita koliko još treba da čeka za hitni postupak. 

Gledateljka je postavila pitanje 5. marta, a odgovor je pročitan sutradan 6. marta:

-Odgovor od 5. marta: Komunalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << inspektori GO Zvezdara do sada su vršili više puta uviđaje na adresi Toplička br. 37 i rešenjima nalagali čišćenje dvorišta, uklanjanje građevinskog materijala i vozila iz zajedničkog dvorišta. Kontrolama je utvrđeno da su stranke postupile po nalogu inspektora. Predmet za uklanjanje drvene ograde, stola i klupe nalazi se u izvršnom postupku i biće sprovedeno prinudno izvršenje, odnosno uklanjanje, a u odgovoru GO Zvezdara naglašava se i da je gledateljka Studija B lično i telefonom obaveštena o svemu.

Odgovor GO Zvezdara (31. mart):

Želimo da vas obavestimo da će gospođa Dragica biti obaveštena pisanim putem o tačnom datumu i vremenu izvršenja, jer je učestvovala kao stranka u postupku. Podatke o datumu i vremenu izvršenja Opština ne može da saopšti pre nego što izvršenik i tražilac izvršenja budu pisanim putem obavešteni o tome.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.