Izvor: Studio B, 28.Jan.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika: "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka kaže da je pre nekoliko meseci postojao kol centar Doma zdravlja Vračar na koji je mogao da se zakaže pregled. Međutim, kol centar više ne radi već su istaknuti brojevi telefona na koje se niko ne javlja.

Gledateljka je ustanovila da se radi o brojevima telefona na šalterima i sasvim joj je razumljivo što se sestre ne javljaju s obzirom da rade na šelteru. Pita kada će ponovo biti u funkciji kol centra. 

Do pre godinu dana postojao je kol centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u Domu zdravlja ''Vračar'', koji trenutno nije u funkciji, zbog finansijskih potraživanja (165.000,00 dinara mesečno).

Kako smo i mi kao i zdravstvo u celini u teškom materijalnom položaju, tražimo rešenje za nastali problem.

Kada se bude ispoštovala pravna prodecura po Planu nabavke za 2015.godinu, i obezbedila finansijska sredstva za aktiviranje col centra, on će biti ponovo u funkciji, - odgovara direktor Doma zdravlja ''Vračar'' dr Dragan Dašić.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.