Izvor: Studio B, 27.Avg.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Zlata kaže da u Ulici Radovana Simića-Cige kod „Tempa" postoji znak „zabranjeno parkiranje", ali ga bahati vozači ne poštuju, a njoj smeta prašina. Ima li načina da se saobraćajni znaci u ovom delu grada poštuju?

Nažalost, i posle više preslušavanja kustanovili smo da u svom javljanju naša sugrađanka nije precizirala problem, a u toku prepodneva nismo uspeli je pronađemo na ostavljenom kontaktu, odnosno br. tel. 

Kako se ona više puta već javljala Pozivnom centru Bekom servisa, najbolje da se ponovo javi na besplatni br. 0800/11-00-11 i izloži konkretni problem, odnosno još dok je u toku mogući komunalni nered.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.