Ros iz Prijatelja postaje Kardašijan!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ros iz Prijatelja postaje Kardašijan!

Epizoda će biti posvećena slučaju slavnog sportiste O.J. Simpsona, a Dejvid će navodno glumiti njegovog advokata, Roberta Kardašijana.

Dejvid Švimer proslavio se ulogom Rosa u seriji "Prijatelji", a sada će se pridružiti porodici Kardašijan. Dejvid je dobio poziv da bude deo nove serije "American crime" koja će se baviti rasnim, klasnim i političkim problemima i  prikazivati neka od najpoznatijih ubistava i suđenja.

Jedna od epizoda, nazvana 'American >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crime Story: The People v. O.J. Simpson', nastala je po  knjizi Džefrija Tubina 'The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson'.

Ta  epizoda će  biti posvećena slučaju slavnog sportiste  O.J. Simpsona, a Dejvid  će navodno glumiti njegovog advokata Roberta Kardašijana, oca Kim Kardašijan.

Podsetimo, pre dvadeset godina ubijena je 35-godišnja Nikole Braun Simpson, bivša supruga slavnog sportiste O.J. Simpsona.

Osim nje, ubijen je i 25-godišnji konobar Ronald Goldman, njen tadašnji dečko. Oboje su ubijeni u njenoj kući, na adresi 875 South Bundy Drive u Los Angeles, a za ubistva je okrivljen O.J. Simpson, zvezda američkog fudbala, Nikolin bivši suprug. Nikol je ubijena višestrukim ubodima u glavu i vrat, pri čemu je na rukama zadobila obrambene rane. Robert Kardašijan, jedan od advokata O.J Simpsona, bio je u kući u kojoj su ubijeni Ron i Nikol Braun-Simpson.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.