Ronaldinjo pod komandom srpskog trenera? Moguće je

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo pod komandom srpskog trenera? Moguće je

Nekada najbolji fudbaler sveta mogao bi uskoro da zaigra po notama jednog Srbina!

Foto: MN Press

Slavni Ronaldinjo je završio epizodu u Meksiku i nalazi se u potrazi za novim izazovom.

Brazilac koji je 2002. sa reprezentacijom Brazila bio svetski šampion, 2006. sa Barselonom osvojio Ligu šampiona, a 2005. je proglašen najboljim igračem sveta, mogao bi uskoro da zaigra u Angoli.

Interesovanje za 34-godišnjeg Ronaldinja pokazao je klub Kabuskop, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na čijoj će klupi od 1. januara sedeti srpski trener Ljubomir Ristovski, doskorašnji strateg Donjeg Srema.

Predsednik angolskog kluba Bento Kangamba, gde je svojevremeno igrao još jedan slavni Brazilac, Rivaldo, u izjavi za portugalsku A Bolu potvrdio je da pregovara sa Ronaldinjovim bratom i menadžerom Azisom.

"Vodimo bitku za Ronaldinja, ponudili smo jednogodišnji ugovor, želimo da sa njim osvojimo afričku Ligu šampiona i plasiramo se na klupsko prvenstvo sveta", izjavio je Kangamba.

Ronaldinjo je tokom karijere igrao za Gremio, Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, a poslednjih nekoliko meseci bio je član meksičkog Keretera.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.