Rolingstonsi zabranili Trampu da koristi njihove hitove

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolingstonsi zabranili Trampu da koristi njihove hitove

Popularni britanski bend Rolin Stouns su poslednji u nizu muzičara koji su zatražili od potencijalnog predsedničkog kandidata američke Republikanske partije Donalda Trampa da ne koristi njihove pesme u kampanji.

"Rolingstonsi nikada nisu odbrili korišćenje njihove muzike u kampanji Donalda Trampa i zato tražimo da se odmah ukinu sva emitovanja u ovu svrhu" piše u saopštenju popularnog benda.

Donald Tramp je koristio hitove poput "You Can`t Always Get What You >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Want" i "Start Me Up"  kako bi razgalio svoje pristalice na skupovima, prenosi AFP.

Rolingstonsi su se ovim saopštenjem priključili grupi muzičara koji su već izrazili ljutnju zbog korišćenja njiohovih pesama na Trampovim skupovima na kojima često ima i nasilja.

AFP podseća da je  bend Everlast prošlog meseca tražio da se više ne koristi njihov hit "Jump Around", a Nil Jang, R.E.M. i Adela su se takode izjasnili protiv ovakve upotrebe njihove muzike.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolingstonsi zabranili Trampu da koristi njihove hitove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2016

Popularni britanski bend Rolin Stouns su poslednji u nizu muzičara koji su zatražili od potencijalnog predsedničkog kandidata američke Republikanske partije Donalda Trampa da ne koristi njihove pesme u kampanji..."Rolingstonsi nikada nisu odbrili korišćenje njihove muzike u kampanji Donalda Trampa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.