Roditelji Luke Jovanovića na saslušanju u Palati pravde

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji Luke Jovanovića na saslušanju u Palati pravde

Otac Bojan Jovanović i maćeha Sanja stigli su na saslušanje u Palatu pravde, gde će dati iskaz povodom pogibije njihovog sina Luke Jovanovića.

Luka Jovanović stradao je u saobraćajnoj nesreći na Brankovom mostu, kada je na njega "mini kantrimenom" naleteo Marko Milićev koji se trenutno nalazi u bekstvu.

Milićev je osumnjičen da je, nakon što je svojim autom “katrimen” usmrtio Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, sa prijateljima pobegao sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući.

Njima se na mostu pokvarila “lada” i kad su izašli da ga preguraju u zaustavnu traku na njih je naleteo “mini kantrimen”.

Vozač “kantrimena” nije se zaustavio nakon nesreće, a Luka Jovanović preminuo je dan kasnije u Urgentnom centru.

Kako vozač, a ni vozilo nisu pronađeni narednih dana, otac nastradalog mladića Bojan Jovanović protestovao je Brankovom mostu, na mestu gde mu je sin ubijen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIDRUŽIO SE KRIVIČNOM GONJENJNU: Otac Luke Jovanovića dao iskaz u Palati pravde

Izvor: Kurir, 01.Sep.2014

Bojan Jovanović je istakao odštetni zahtev i rekao da se pridružuje krivičnom gonjenju osumnjičenih za gaženje njegovog sina..BEOGRAD - Otac nastradalog Luke Jovanovića, Bojan Jovanović danas je, u Palati pravde, dao iskaz u svojstvu oštećenog povodom pogibije njegovog sina...On je na saslušanje...

Nastavak na Kurir...

UBISTVO NA BRANKOVOM MOSTU: Vozač kantrimena Marko Milićev uhapšen u Kini!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2014

Marko Milićev osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu „mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), uhapšen je u Kini..Marko Milićev osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu "mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), uhapšen je u Kini, saznaje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.