Rezultati istrage o žandarmima sledeće nedelje

Izvor: RTS, 01.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati istrage o žandarmima sledeće nedelje

Istraga o prebijanju Andreja Vučića, koja će biti završena početkom naredne sedmice, utvrdiće sve činjenice i motive, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da je suspendovano pet žandarma, koji su neposredno ili komandno učestvovali u incidentu, prenosi Tanjug.

"Kada se završi istraga onda ćemo, u saradnji sa tužilaštvom, moći da kažemo koji su njeni rezultati", dodao je Stefanović.

Istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da očekuje da istraga bude završena najdalje do početka naredne sedmice, ponovivši da ne želi da komentariše nijednu činjenicu iz istrage.

"Istaga će utvrditi sve činjenice", rekao je Stefanović novinarima.

Na pitanje da li se to odnosi i na kretanje obezbeđenja brata premijera Aleksandra Vučića, Stefanović je odgovorio da policija ne utvrđuje šta je "priroda kretanja nekog već šta je predmet krivičnog dela", ako ga ima.

Upitan da prokomentariše navode premijera Vučića da je taj napad bio napad na njega, Stefanović je odgovorio: "Sve se istražuje, svi mogući aspekti i motivi se istražuju, i nismo ništa prepustili slučaju."

Stefanović je naglasio i da se to radi kako se ne bi dozvolilo da bilo ko kasnije spekuliše "ovom ili onom" činjenicom.

Prema njegovim rečima, kad istraga utvrdi šta se desilo, to će ljudima biti saopšteno. "Mislim da je to najpoštenije", rekao je Stefanović.

Ministar je prethodno prisustvovao prijemu nove generacije studenata Kriminalističko-policijske akademije u Zemunu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rezultati istrage o prebijanju sledeće nedelje

Izvor: RTS, 01.Okt.2014

Istragu o prebijanju Andreja Vučića, koja će biti završena početkom naredne sedmice, utvrdiće sve činjenice i motive, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. ..Stefanović je rekao da je pet žandarma, koji su neposredno ili komandno učestvovali u incidentu, prenosi Tanjug..."Kada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.