Retriver kopao po bašti, plen odneo vlasnicima, a ono što su ubrzo shvatili ostavilo ih je u ŠOKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retriver kopao po bašti, plen odneo vlasnicima, a ono što su ubrzo shvatili ostavilo ih je u ŠOKU (FOTO)

Nisu se ovome nadali

Kenjon je zlatni retriver star 18 meseci, koji živi u okrugu Jamhil, u Oregonu. Dok je, kao i obično, kopao u bašti, naišao je na plen koji je verovatno sakrio bivši stanar njegovih vlasnika: "crnu smolu" u vrednosti od 85.000 dolara.

ŠARLI EBDO objavio karikaturu o terorističkom napadu u Barseloni (FOTO)

Nakon što je iskopao heroin sakriven u cevi, Kenjon je plen odneo vlasnicima. Iako su u prvom trenutku pomislili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reč o "vremenskoj kapsuli", ostavljenoj za buduća pokolenja, ubrzo shvatili da je njihov ljubimac nanjušio drogu.

"Crna smola" je dobila naziv po tamnoj boji i lepljivoj konzistenciji. Prodaje se na crnom tržištu na jugu i zapadu Amerike i opasna je kao i sve druge vrste heroina. U obliku praha može da izazove i bakterijske infekcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.