Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restilizovana S klasa stiže u aprilu

Mercedes je potvrdio da će u toku sljedećeg mjeseca prikazati redizajniranu i poboljšanu S klasu.

Kako kažu iz Mercedesa, ova S klasa biće njihov tehnološki najnapredniji model do sada. Kako smo nedavno vidjeli, uskoro dolazi i Audi A8, te će se borba u premium segmentu dodatno zaoštriti.

Pod haubom će se nalaziti novorazvijeni motor sa šest cilindara, koji će razvijati 408 ks i 500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Nm obrtnog momenta. Biće dostupan i kako Mercedes tvrdi, njihov najmoćniji dizel agregat u jednom putničkom automobilu sa 313 KS. Pored ova dva u ponudi će se naći i benzinski četvorolitarski V8 motor sa dva turbo punjača i 476 KS.

(vrelegume.rs)
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Honda CB500R osvežena za 2017.

Izvor: AutoBlog, 21.Mar.2017

Pažnja, ljubitelji motocikala, ovo je osvežena Honda CBR500R za 2017. godinu. Najnovija generacija dolazi sa ABS-om u standardnoj opremi, LED svetlima i napred i pozadi, kao i podesivim prednjim ogibljenjem. Motocikl pokreće paralelni twin DOHC agregat s vodenim hlađenjem, zapremine 471 kubik i nudi...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.