Rekoše prolazi 60.000 testova…

Izvor: Mondo, 24.Okt.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekoše prolazi 60.000 testova…

Loš momenat da „procure“ izveštaji o načinu testiranja V20 telefona.

U sveopštoj histeriji koja se dešava oko Note 7 topljenja, povlačenja s tržišta i zaustavljanja proizvodnje, svaki proizvođač pokušava da skrene pažnju na sebe. I ne krivimo ih, ali nekad je bolje ne reći ništa, nego brzopleto se pohvaliti.

Najbolji telefon koji neće stići u Srbiju :/ ...

Ovo je situacija sa LG kompanijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i njihovim V20 telefonom (koji se neće prodavati ni u Evropi ni kod nas), za koji je kompanija nedavno u izveštajima otkrila kako prolazi preko 60 hiljada različitih testova, kako bi na tržište stigao kao sjajan proizvod, bez nedostataka i bezbedan po korisnike. Teško je poverovati da je izveštaj iz Južne Koreje put ka medijima našao tek tako i da nema veze sa fijaskom s kojim se Samsung suočava…

Jer, izgleda da su, ipak, jedan test zaboravili.

Foto: ScreenShot/YouTube/Reddit

Naime, poslednji izveštaji koji su se pojavili na IT sajtovima, 9to5Google, recimo, govore o tome kako se staklo na kameri smartfona LG V20 lako lomi i grebe. Prema Reddit i YouTube izveštajima kupaca ovog izuzetnog telefona po svojim specifikacijama, staklo se prvi put teško ogrebe, ali kad ogrebotina nastane dolazi ubrzo do pucanja stakla u potpunosti.

Iako ovo nije razlog da neko ne kupi V20, navode na 9to5Google sajtu, istovremeno korisnicima savetuju da sa stakla poleđinske kamere ne uklanjaju zaštitni film koji se isporučuje sa telefonom kao zaštitom pre prve upotrebe.

Dakle, niko nije savršen, greške se dešavaju… i ma koliko bile male - zahtevaju vraćanje telefona u servis i nezadovoljstvo korisnika.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.