Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratari najavljuju proteste

NOVI SAD -

Ministar poljoprivrede Dušan Petrović najavio je brzo donošenje novih agrarnih mera koje će se odnositi na povoljniju nabavku goriva i subvencije. Vojvodjanski ratari ih sa nestrpljenjem očekuju, i podsećaju na to da su bile najavljene još za januar. Oni takođe najavljuju i proteste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ratari spremaju traktore za Beograd?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2012, 00:16

NOVI SAD -..Ministar poljoprivrede Dušan Petrović najavio je brzo donošenje novih agrarnih mera koje će se odnositi na povoljniju nabavku goriva i subvencije. Vojvodjanski ratari ih sa nestrpljenjem očekuju, i podsećaju na to da su bile najavljene još za januar. Oni takođe najavljuju i proteste,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.