Rasvetljeni gotovo svi napadi na pekare, 11 zadržanih

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeni gotovo svi napadi na pekare, 11 zadržanih

Policija je rešila skoro sva krivična dela napada na pekare koja su se prethodnih dana dešavala na teritoriji Vojvodine i tim povodom zadržala u pritvoru 11 osumnjičenih, rekao je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
"Prethodna dva - tri dana saslušana su 62 lica povodom incidenata koja su se dešavala pre svega na teritoriji Vojvodine, a zadržano je 11 lica. Rešili smo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << noćašnje oštećenje pekare u Novom Sadu pošto je utvrđeno da je izvršilac L.P. (21) mađarske nacionalnosti", rekao je Stefanović za Pink.

Prema njegovim rečima, lica srpske nacionalnosti osumnjičena su za napade na pekare u Bečeju P.A. (18), za pekaru u Somboru osumnjičen je T.N. (19), za oštećenje dve pekare u Banovcima osumnjičeni su D.S. (18) i D.N. (24) i za oštećenje dve pekare u Staroj Pazovi u toku je poligrafsko ispitivanje tri lica.

"Policija je ozbiljno i temeljno radila svoj posao i u rekordnom roku je otkrila okrivljenog za ubistvo u pekari u Begeču, a izvrsiocu je danas odrđen pritvor do 30 dana", rekao je ministar.

On smatra da je na taj način država poslala poruku da niko ne treba da čini krivična dela i da reaguje na provokacije pogotovo koje su dolazile sa albanske strane na utkmici Albanija-Srbija u Beogradu.

"Treba da budemo odgovorniji i da pokažemo da je ovo bezbedna zemlja za sve građane bez obzira na nacionalnu pripadnost i da brzo pohvatamo počinioce ovakvih krivičnih dela i incidenata", istakao je Stefanović i dodao da je policija preduzela sve mere da pokaže da je Srbija bezbedna zemlja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasvetljena većina napada na pekare, 11 zadržanih

Izvor: Mondo, 20.Okt.2014

Policija je rešila skoro sva krivična dela napada na pekare koja su se prethodnih dana dešavala na teritoriji Vojvodine i tim povodom zadržala u pritvoru 11 osumnjičenih, kaže ministar policije...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock.."Prethodna dva - tri dana saslušana su 62 lica povodom incidenata...

Nastavak na Mondo...

Stefanović: Policija odlična, još da ima opremu

Izvor: Mondo, 21.Okt.2014, 16:58

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je naglasio da ne postoji nijedna situacija na teritoriji Srbije koju policija ne može da razreši, ali je istovremeno ukazao na tehnička ograničenja s kojima se policija suočava...Foto: Beta/Dragan Gojić..Strefanović je, odgovarajući na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.