Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastaju se Naomi Vots i Lijev Šrajber

Naomi Vots i Lijev Šrajber razilaze se poslije 11 godina vanbračne veze.

Par koji se nikad nije vjenčao saopštio je za ET onlajn: “Tokom posljednjih nekoliko mjeseci zaključili smo da je za našu porodicu najbolje da se nas dvoje raziđemo. To ćemo učiniti uz mnogo ljubavi i poštovanja, negujući naše prijateljstvo dok odgajamo našu djecu i istražujemo nove faze našeg odnosa”.

Glumci imaju devetogodišnjeg Aleksandra Sašu Pita i sedmogodišnjeg Samjuela >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Semija Kaja.

Vots i Šrajber su poslednji u nizu slavnih parova koji su u proteklih nekoliko dana okončali svoje veze i brakove.

Ranije je Anđelina Džoli podnijela zahtjev za razvod od Breda Pita, slavni putopisac Entoni Borden razvodi se od žene Otavije Busije, a popularni di-džej Fetboj Slim od supruge Zoi Bol.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.