Ranjeni Nišlija imao debeli dosije: Posle “hitaca upozorenja” uspešno se oporavlja

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni Nišlija imao debeli dosije: Posle “hitaca upozorenja” uspešno se oporavlja

Nišliji Milanu K. (34), koji je u petak uveče ranjen u pucnjavi na parkingu ispred zgrade u Ulici Maksima Gorkog 10 u Nišu, život nije ugrožen i on se posle operacije oporavlja na Klinici za ortopediju.

- Pacijent je odmah operisan zbog prostrelnih preloma obe potkolenice. U stabilnom je stanju - kaže zamenik direktora Klinike za ortopediju dr Predrag Stojiljković.

Ranjeni Milan K., odavno je poznat istražnim organima i ima debeo dosije, prenosi Blic.

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Telegraf

Inače, ranjavanje Nišlije M.K. (34) u koga je za sada nepoznata osoba ispalila pet hitaca na parkingu u Ulici Maksima Gorkog 10 bilo je opomena – saznaje Telegraf u izvorima iz istrage.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nišlija upucan u noge ima "debeo dosije"

Izvor: OkRadio.rs, 24.Apr.2017

Nišlija Milan K., koji je u petak uveče ranjen u pucnjavi na parkingu ispred zgrade u Ulici Maksima Gorkog 10 u Nišu, oporavlja se na Klinici za ortopediju i život mu nije ugrožen. - Pacijent je odmah operisan zbog prostrelnih preloma obe potkolenice. U stabilnom je stanju - kaže za "Blic"...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.