Ranjen u prodavnici zdrave hrane u centru Kraljeva

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen u prodavnici zdrave hrane u centru Kraljeva

Danas oko 11.30h sati u bio šopu u Hajduk Veljkovoj ulici u Kraljevu, došlo je, kako nezvanično saznajemo do pucnjave. Policija je obezbedila ovaj deo i istraga je u toku.

Kako smo saznali od očevidaca koji su sedeli u bašti obližnjeg kafića, crveni „mini moris“ se zaustavio tik uz baštu i dvojica mladića su ušla u prodavnicu.

- Čuo sam prasak kao petarda. Vlasnik radnje je stajao ispred sa jednim od mladića iz auta, dok se unutra nešto dešavalo. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << par minuta, izašao je vozač „mini morisa“, ušao u kola i otišli su. Za njima i povređeni muškarac. Skinuo je majicu i na ramenu se videla povreda. Ušao je i on u auto i otišao. Posle toga je došla policija - priča za "Blic" ovaj očevidac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upucan u prodavnici zdrave hrane

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014

Jedan muškarac ranjen je danas u centru Kraljeva, kada je na njega nepoznata osoba pucala u prodavnici zdrave hrane. Incident se dogodio oko podneva u Ulici Hajduk Veljka. ..Kako su očevidci rekli, u prodavnicu zdrave hrane prvo je ušao nepoznati muškarac, a za njim i osoba koja ga je hicem iz pištolja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.