Rafting na Nišavi

Izvor: RTS, 17.Avg.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafting na Nišavi

Na Nišavskim brzacima u Pirotu, danas je održan 11. Rafting. U pitanju je veseli spust na starim unutrašnjim gumama. Manifestacija nema takmičarski, već ekološko-rekreativni karakter.
Dobro raspoloženje i tradicionalni rekvizit, traktorska ili kamionska guma, bili su dovoljni za još jednu letnju avanturu u toku Nišave kroz grad. U čarima spusta niz desetak nišavskih brzaka u Pirotu, uživalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je skoro 200 učesnika ovog specifičnog raftinga.

Organizatori ističu da je interesovanje, posebno mladih, prevazišlo sva očekivanja.
"Dan pre toga smo čistili korito reke Nišave od otpada , tako da su pre svega. Pirotska mladost je ovde pobedila i promovisali smo ono što su se naši stari pre tridesetak i više godina spuštali niz reku Nišavu i pirotske brzake", kaže Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra Pirot.
Posle veselog spusta niz Nišavu, zabava je nastavljena na keju.
rts.pirot@rts.rs
+381 10 311 910

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.