Radulović: Biću iznenađenje ovih izbora (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Mar.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Biću iznenađenje ovih izbora (VIDEO)

Pokret Dosta je bilo u saopštenju izrazio uverenje da će njegov predsednički kandidat Saša Radulović biti "najveće iznenađenje" predstojećih izbora u nedelju, 2. aprila.

Foto: YouTube/screenshot

Povlačeći paralelu sa prošlih parlamentarnih izbora, kada razna istraživanja javnih mnjenja, nisu davale šanse pokretu Dosta je bilo da će ući u Skupštinu Srbije, tako sada DJB veruje da ni predstavljene ankete nisu pravi odraz raspoloženja među biračima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Istraživanja koja se sprovode u ovakvoj atmosferi straha, pritisaka i ucena nisu ništa drugo do još jedan pritisak na glasače da ne glasaju za Sašu Radulovića jer navodno neće uspeti da uđe u drugi krug. I na izborima prošle godine su glasače obmanjivali da Dosta je bilo neće ući u Skupštinu. Saša Radulović će biti najveće iznenađenje i ovih izbora, a to znači i da će pasti Vlada i da će DJB pobediti na narednim parlamentarnim izborima", piše u saopštenju DJB.

Prema oceni tog pokreta, "građani znaju da jedino pobeda Saše Radulovića znači potpunu promenu sistema i ukidanje partokratije i partijskog zapošljavanja".

"Znaju da njegova pobeda znači da će biti ispitane sve pljačkaške privatizacije, da će penzije i plate biti vraćene, jer će prestati rasipanje naših para na sulude subvencije stranim 'investitorima' i domaćim tajkunima. Saša Radulović jedini ima znanje, volju i energiju da potpuno promeni sistem koji razara državu", ističe se u saopštenju.

Uz poziv biračima da u nedelju, na glasačkom listiću zaokruže broj 4, DJB ističe da je glas za Sašu Radulovića, glas protiv korupcije, glas za potpunu transparentnost i garancija da će biti donet zakon o poreklu imovine.

RADULOVIĆEVO OBRAĆANJE



Izvor: YouTube/Dosta je bilo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DJB: Radulović će biti najveće iznenađenje izbora

Izvor: N1 televizija, 30.Mar.2017

Predsednički kandidat Saša Radulović biće najveće iznenađenje i ovih izbora, a to znači da će pasti Vlada Srbije i da će pokret DJB pobediti na narednim parlamentarnim izborima, saopštio je danas pokret "Dosta je bilo"...Pokret je pozvao građane da zaokruže broj četiri na glasačkom listiću,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.