Radović nastavlja seriju golova

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović nastavlja seriju golova

Srpski internacionalac Miroslav Radović ponovo se upisao u strelce u novoj pobedi Legije, sada nad Vislom 3:0 u Krakovu.

Miljenik pristalica Legije: Miroslav Radović

 

Radović ne menja navike. Srbin sa dugogodišnjim stažom u redovima poljskog šampiona zabeležio je četvrti gol u prvenstvu, a ukupno deseti ove sezone, ako se računaju i evropska takmičenja.

 

Legija je otpor Visle slomila u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odličnom realizacijom korpulentnog napadača Orlanda Sa. Radović je meč počeo sa klupe, jer je trener Hening Berg rešio da ga odmori, međutim, Srbin je u 87. minutu zamenio strelca gola i odmah probudio ekipu. Ondrej Duda je u 94. minutu rešio pitanje pobednika, a šlag na tortu predstavljao je pogodak Radovića u poslednjim trenucima meča.

 

Legija je trijumfom preuzela čelnu poziciju na tabeli sa 19 poena, dok je Visla ostala na 18.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.