Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na dionici Karanovac - Crna rijeka

BANJALUKA - Na dionici Karanovac - Crna Rijeka, lokalitet ulaz u kanjon Tijesno, saobraćaj će se od danas do subote, 30. avgusta, odvijati jednom saobraćajnom trakom, zbog izvođenja geotehničkih bušotina, u svrhu izrade zaštite kanjona.

Saobraćaj se na toj dionici odvijati jednom saobraćajnom trakom od 9.00 do 18.00 časova, uz privremeno postavnjenu saobraćajnu signalizaciju i povremenu kontrolu saobraćajne policije, saopšteno je iz Auto -moto saveza Republike Srpske. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Na dionici Bakračuša - Nevesinje zbog izvođenja radova na sanaciji puta saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, a moguće su i obustave u trajanju od 10 do 15 minuta. Radovi se izvode radnim danom i subotom u periodu od 7.00 do 17.00 časova.

Na snazi je i dalje zabrana saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta Dobro Polje - Miljevina, a automobili mogu koristiti regionalni makadamski pravac Dobro Polje - Jažići - Jelašica - Miljevina, dok ostala vozila koriste magistralni put preko Rogatice i Goražda.

Od 7.00 do 15.00 časova zbog deminiranja terena aktivne su povremene polučasovne obustave saobraćaja na magistralnom putu Brod - Odžak u naselju Liješće, lokalitet Šikare.

Na dijelu magistralnog puta Caparde - Karakaj usporen je saobraćaj zbog izvođenja radova na rekonstrukciji, a jednom trakom saobraća se na magistralnim putevima Klašnice - Prnjavor u Čardačanima, Šepak - Han Pogled, te na regionalnim pravcima Konjević Polje - Fakovići - Skelani, Bratunac -Fakovići, Tišča - Caparde i LJubovijski most - Drinjača.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka, danas su od 7.00 do 13.00 časova aktivne povremene petnaestominutne obustave saobraćaja.

U toku je izvođenje radova, u okviru projekta sistema vodosnabdijevanja na putu Banjaluka - Jajce, dionica Karanovac - Crna Rijeka i regionalnom putu Karanovac - Mitrovići zbog čega je svakim danom, osim nedjelje, izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u vremenu od 7.00 do 19.00 časova.

Na dionici Jajce - Crna Rijeka, u mjestu Lučina, zbog klizišta se saobraća naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radovi na dionici Karanovac - Crna rijeka

Izvor: Cafe.ba, 28.Avg.2014

BANJALUKA - Na dionici Karanovac - Crna Rijeka, lokalitet ulaz u kanjon Tijesno, saobraćaj će se od danas do subote, 30. avgusta, odvijati jednom saobraćajnom trakom, zbog izvođenja geotehničkih bušotina, u svrhu izrade zaštite kanjona...Saobraćaj se na toj dionici odvijati jednom saobraćajnom...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.