Radomir Nikolić: Demokratama važne samo fotelje

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić: Demokratama važne samo fotelje

On kaže da nisu uspeli da se dogovore jer se umešala centrala DS iz Beograda

BEOGRAD - Demokrate i naprednjaci saopštili su da su prekinuli pregovore o formiranju nove skupštinske većine u Kragujevcu.

Obe strane se međusobno optužuju da su im važnije fotelje i funkcije od razvoja grada.

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, kaže da nisu uspeli da se dogovore jer se umešala centrala DS iz Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Da smo znali da su im bitnije funkcije od sudbine grada koji je pred bankrotom, ne bismo sa njima nikad ni pričali - rekao je Nikolić.

Podsetimo, SNS pokrenula inicijativu za smenu vlasti u Kragujevcu, na čijem čelu je već godinama Veroljub Stefanović, kadar URS i lider Zajedno za Šumadiju.

- Pokušali da nađemo rešenje kako da se grad spase od bankrota i da se krene napred - naglasio je Nikolić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.