Radojević čestitao Pesah

Izvor: RTS, 15.Apr.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojević čestitao Pesah

Direktor Kancelarije za saradnju s crkvama Mileta Radojević čestitao je praznik Pesah rabinu Isaku Asielu i predsedniku Saveza jevrejskih opština Srbije Rubenu Fuksu, kao i svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji.

U čestitki se navodi da sećanje na spasenje Jevreja iz misirskog ropstva predstavlja nepresušni izvor duhovne snage generacijama Jevreja da nastave slavni istorijski put, prenosi Tanjug.

Taj put je ovenčan nemerljivim doprinosom Jevreja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svim vidovima ljudskog stvaralaštva, naveo je Radojević.

Poželeo je svima da Pesah proslave u punoj duhovnoj radosti, sa osećanjem duboke povezanosti i neraskidivosti veza srpskog i jevrejskog naroda.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.