Radnici AMSS prekidaju protest za vreme praznika

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici AMSS prekidaju protest za vreme praznika

Beograd - Auto-moto savez Srbije (AMSS) će za vreme praznika raditi punim kapacitetom kako bi izašao u susret potrebama građana i ispunio obaveze prema članovima, a već 22. aprila protest radnika će se nastaviti, izjavio je danas v.d. generalnog sekretara AMSS Stanko Trivić.

- Od 22. aprila nastavljamo protest i od tada ćemo omogućiti samo minimum rada, jer imamo obaveze prema članovima - rekao je Trivić na konferenciji za novinare koju su sazvali radnici u protestu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer, kako kažu, Aleksandar Nikačević dosadašnji generalni sekretar AMSS odbija da napusti funkciju, iako je Skupština AMS S donela takvu odluku.

Radnici su pokušali da smene Nikačevića zbog, kako tvrde, finansijskih malverzacija, a kako je rečeno danas novinarima sada ne mogu da uđu u zgradu Direkcije AMS S, jer se "tamo svakog dana nalazi nekoliko desetina mladih momaka, sportista koji čuvaju Nikačevića".

- Angažovanje tih sportista košta oko 600.000 dinara i zato nije jasno koga se Nikačević boji i zašto su mu oni potrebni - rekao je Dejan Trajčevski, predsednik Nadzornog odbora AMS S.

Radnici su poručili da protest podržava njih oko 1.000 radnika iz svih poslovnih jedinica, osim, kako kažu, one neuspešne u Novom Pazaru i direktora poslovne jedinice u Novoj Varoši koji je, prema njihovim rečima, u bliskim rodbinskim vezama sa Nikačevićem.

Oni su naglasili da Agencija za privredne registre (APR) još nije upisala v.d. generalnog sekretara AMS S, ali još nije istekao zakonski rok da to uradi.

Upitan šta će se dogoditi ako APR ne izvrši upis, Trivić je odgovorio da to ne može da se dogodi i podsetio da je prijava predata 10. aprila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radnici AMSS prekidaju protest za vreme praznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2014

Auto-moto savez Srbije (AMS S) će za vreme praznika raditi punim kapacitetom kako bi izašao u susret potrebama građana i ispunio obaveze prema članovima, a već 22. aprila protest radnika će se nastaviti, izjavio je danas v. d. generalnog sekretara AMSS Stanko Trivić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.