Radijus vektor govornim automatom obavestio građane o ukidanju 3 velika kanala

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radijus vektor govornim automatom obavestio građane o ukidanju 3 velika kanala

Neočekivane vesti

Nakon saopštenja televizija Happy, B92 i Prve da je Radijus vektor onemogućio njihovo emitovanje, oglasio se i Radijus vektor, ali na vrlo neobičan način. Naime, oni su snimili automatsku poruku koja se pušta svaki put kad pozovete njihov Kol centar.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

- Zbog jednostavne odluke emitera da uvedu naplatu svojih TV kanala ka korisnicima koji ih gledaju putem kablovskih distributera, onemogućena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je distribucija TV kanala Happy, Prva i B92 - prenose oni.

Posle OVOG više nikada nećete ostavljati FLAŠICU sa VODOM u AUTOMOBILU: Evo i zašto (FOTO/VIDEO)

- Radijus vektor će nastaviti da čini maksimalne napore da sa ovim kanalima postigne dogovor koji će biti prihvatljiv za naše korisnike, ali pod istim uslovima kao sa svim drugim kanalima. To će ujedno omogućiti i povratak tri televizije u našu ponudu - navodi se u saopštenju Radijus vektora.

Dodaju da će korisnici biti blagovremeno obavešteni o eventualnim promenama TV B92, Prva i Happy.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.