Rada Manojlović ima problem da prihvati maćehu: Da smo se sestra i ja pitale...

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović ima problem da prihvati maćehu: Da smo se sestra i ja pitale...

Pevačica Rada Manojlović pre 12 godina ostala je bez mame, a njen tata je posle izvesnog vremena u kuću doveo drugu ženu. Ipak, iako vreme zaceljuje neke rane, ne leči baš sve, a Rada i dalje ne može da prihvati izabranicu svog oca.

- U pitanju je bilo možda prvih nekoliko meseci, zato što je za mene i moju sestru to sve nekako bilo rano nakon što se desilo to što se desilo sa mamom, pa je prošlo godinu i nešto dana nakon što je tata našao novu partnerku, pa je ona došla kod nas da živi. Nama je to bilo rano sve. Moje mišljenje je da će to uvek biti rano i sveže i da smo se mi pitale, ko zna... - iskrena je bila Manojlovićeva za emisiju "Premijera".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA MAĆEHOM: Da smo se sestra i ja pitale... (VIDEO)

Izvor: Press, 23.Avg.2017, 13:14

Ona ne krije kakvo mišljenje ima o tatinoj izabranici. . Foto: Instagram. Rada Manojlović, koja je pre 12 godina ostala bez majke, i dalje ne može da prihvati u potpunosti novu izabranicu svog oca Radeta.. O tome je otvoreno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.