Računi će biti stornirani, rok za uplatu 25. oktobar

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Računi će biti stornirani, rok za uplatu 25. oktobar

Svim korisnicima koji su dobili septembarski račun sa stavkom "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara računi će biti stornirani, nakon čega će dobiti nove račune bez te stavke, a rok za njihovo plaćanje biće 25. oktobar, piše na sajtu preduzeća "Infostan".

Građanima koji su nakon dostavljene ponude platili račune sa stavkom "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara, naredna uplatnica će biti umanjena za iznos premije uvećane za pripadajuću kamatu na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << uplaćena sredstva.

Iz tog preduzeća pojašnjavaju da će rokovi dospeća biti pomereni za deset dana, odnosno na 25. oktobar, sa svim obračunatim, pripadajućim popustima (pet odsto, šest odsto, sedam odsto).

Korisnicima koji u računu nisu imali stavku "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara, biće poslato obaveštenje da su im dostavljeni računi validni i da mogu da ih izmire u navedenom roku dospeća na računu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Računi će biti stornirani, rok za uplatu 25. oktobar

Izvor: Studio B, 06.Okt.2015

Svim korisnicima koji su dobili septembarski račun sa stavkom "osiguranje domaćinstva" u iznosu od 200 dinara računi će biti stornirani, nakon čega će dobiti nove račune bez te stavke, a rok za njihovo plaćanje biće 25. oktobar, piše na sajtu preduzeća...Građanima koji su nakon dostavljene...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.