RUTOVIĆEVE FATALNE ŽENE Zapucao je na prijatelja zbog SILIKONUŠA, a žena mu je PRELEPA BIVŠA MISICA

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUTOVIĆEVE FATALNE ŽENE Zapucao je na prijatelja zbog "SILIKONUŠA", a žena mu je PRELEPA BIVŠA MISICA

Željko Rutović, za kojim policija traga zbog sumnje da je sinoć u hotelu "Prag" pucao u Predraga Rankovića Peconija, prema saznanjima policije se još krije u Srbiji.

- Od sinoć su svi granični prelazi stavljeni pod punu kontrolu. Rutović nije imao šanse da regularno pređe granicu i izađe iz zemlje - kažu u policiji.

Policija je danas upala u Rutovićevu kuću na Voždovcu u kojoj živi sa suprugom, nekadašnjom misicom Srbije i učesnicom "Farme" Mirjanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Božović i decom.

- Željko sa Mirjanom ima troje dece, sina Ognjena i blizance Radmilu i Vasilija. Iz prethodnih brakova ima još petoro dece, od kojih ćerka Kristina živi sa njim i Mirjanom u kući - kažu Rutovićevi bliski poznanici.

Mirjana Božović bila je prva zvanična mis Srbije i predstavljala je na našu zemlju na izboru za mis sveta 2007. godine u Kini. Studirala je građevinu i sanjala je da će jednog dana da bude građevinski inženjer čija su specijalnost mostovi.

- Titula misice mora da sačeka. Sada mi je škola najvažnija. Profesori ne pridaju veliki značaj tome što sam misica. Mora da se uči - pričala je tada Mirjana a onda je iznenadila javnost kada je ušla u rijaliti "Farma" 2010. godine.

Po izlasku iz rijalitija upoznala je 22 godine starijeg Željka Rutovića.

U martu 2012 godine dobili su sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013, da bi pre dve godine dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija.

Rutović je sinoć u hotelu "Prag", bio na poziv Srđana Milovanovića, vlasnika "Kopernikusa". On i Peconi sedeli su za istim stolom, u društvu Milovanovića, biznismena Mila Đuraškovića i nekoliko devojaka, od kojih je jedna pevačica.

U jednom momentu, Rutović se obratio Peconiju rečima: "Kakve su ti ovo silikonuše". Na uvredu devojaka, koje su sedela sa njima, Peconi je reagovao burno.

Izbila je svađa, a onda je u sekundi, Rutović izvadio pištolj i zapucao. Ispalio je šest hitaca i svi su Peconija pogodili u noge.

Odmah posle pucnjave, Rutović je svojim automobilom pobegao u pravcu Novog Beograda, dok je Peconi prevezen u Urgentni centar gde je operisan i van životne je opasnosti.

Ko su devojke zbog kojih je Rutović zapucao na Peconija

Kada je sinoć izbila svađa i pucnjava za Peconijevim stolom u hotelu "Prag", pored Željka Rutovića, sedeli su Srđan Milovanović vlasnik Kopernikusa, Milo Đurasković, pevačica Tijana Radivojević, Beograđanka Jelena Stevanović i još jedna devojka.

Prema izjavama svedoka, Peconi i Žejko su sedeli zajedno, ali na suprotnim stranama stola. U jednom trenutku Rutović je navodno počeo da vređa jednu od devojaka koja je sedela sa njima, a Peconi ga je upozorio da to ne radi.

Pevačica Tijana Radivojević skrenula je pažnju na sebe 2011. numerom "Minsko polje" kada je nastupala u Vrnjačkoj Banji. Tijana dolazi iz mesta Vodanj kod Smedereva. Kako je govorila, završila je nižu i srednju muzičku školu, učila je da svira razne instrumente, a onda je  napravila pauzu i shvatila  je da je pevanje njen put.

Na početku karijere tvrdila je da nema konkurenciju.

- Ja ne vidim konkurenciju. Ne zato što potcenjujuem ostale, taman posla. Svoje kolege veoma cenim ali svi smo različite ličnosti. Ja sam jedinstvena, stalno radim na svom glasu i pohađam časove solo pevanja. Sa druge strane, šoubiznis zahteva da date i vizuelno i vokalno, i zato mislim da konkurenciju zaista nemam. Nije dovoljno obući mini suknju, meni je najvažnije da dam sve od sebe publici a ljudi to znaju da cene – ispričala je u intervjuu Tijana Radivojević.

Tijana je poznata po tome da voli da uz sebe ima imućne muškarce koji bi joj pomogli u karijeri, ali i održali život na visokoj nozi koji ona preferira.

Svojevremeno se hvalila da je dobijala po 25.000 evra bakšiša od šeika, te da je kupovala haljine od po 3.5000 evra.

I Tijana i Jelena su fatalne Beograđanke koje se najčešće mogu sresti u beogradskim klubovima, a vrlo su aktivne i na društvenim mrežama.

Na njihovim profilima preovladavaju fotografije sa putovanja i iz izlazaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.