RUSI TVRDE: Kejt se nije porodila, princezu je na svet donela surogat majka!

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSI TVRDE: Kejt se nije porodila, princezu je na svet donela surogat majka!

Čak i da je imala najlakši porođaj na svetu, žene nakon toga žele da spavaju, sve je ovo običan šou, kažu čitaoci ruskog lista

I vrapci na granama znaju da je vojvotkinja Kejt Midlton na svet donela malu princezu. Ceo svet je sa uzbuđenjem pratio razvoj događaja, a Velika Britanija bila je na nogama i u euforiji.

Samo deset sati nakon što se porodila, Kejt je izišla iz bolnice s bebom u naručju. E upravo tu nastaje problem. Portal "News.com"  Australija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << objavio je članak, a britanski Miror preneo, da se svi pitaju kako je moguće da je Kejt samo deset sati nakon porođaja izgledala onako savršeno i odmorno kao da se ništa nije dogodilo.

Žene jako dobro znaju da porođaj jednoj ženi može biti savršeno jednostavan dok se druge muče satima, pa čak i danima. Sada se svi pitaju kako je Kejt to izvela. Naravno, ona ima frizere, kozmetičare, stiliste, celu vojsku ljudi koja se pobrinula da princeza izgleda kako je izgledala. Sasvim sigurno u seoskoj kući u Norfolku uz nju će biti i medicinsko osoblje.

Jedna žena koja je iskusila težak porodjaj, izjavila je kako je bila iznenađena kada je ugledala Kejt dok izlazi iz porodilišta, ali kaže ako ste pogledali duboko u njezine oči mogli ste vidjeti da je izmorena bez obzira što je izgledala sjajno.

S ovom tvrdnjom ne slažu se čitateljke ruskih novina 'Komsomolskaja Pravda' koje su napravile pravu teorijuu zavere oko rođenja princeze.

"Kejt je nosila veštački stomak sve vreme a princezu je rodila surogat majka".

"Nije moguće da samo nekoliko sati jednostavno odšetate iz porodilišta i to u beloj haljini".

"Čak i da je imala najlakši porođaj na svetu, žene nakon toga žele da spavaju, sve je ovo običan šou".

"U njenim očima nema onog trudničkog pogleda. Usporedite je sa Dajanom kada je rodila. Ova Kejt je samo glumica iz Bakingmekse palate, ona sigurno nije rodila".

"Beba izgleda staro između 7 do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda".

(Dnevnik.hr)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.