ROK DO 6. MARTA Raspisan konkurs za socijalne i kadrovske stanove u Kikindi

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROK DO 6. MARTA Raspisan konkurs za socijalne i kadrovske stanove u Kikindi

Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov raspisao je konkurs za davanje u zakup pet stanova za socijalno stanovanje u zgradi u centru grada, u Bloku C-2, između Nemanjine ulice i Trga srpskih dobrovoljaca.

Prijava se mogu podneti do 27. februara.

Markov je, takođe, raspisao i konkurs za davanje u zakup pet kadrovskih stanova u istoj zgradi. Rok za podnošenje prijave na ovaj konkurs ističe 6. marta.

Obe kategorije stanova davaće se u zakup na tri godine, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogućnost obnavljanja ugovora o zakupu, bez mogućnosti otkupa stanova.

Stanovi za socijalno stanovanje su površine 48,8 metara kvadratnih, a mesečna cena zakupa je 6.915 dinara.

Kadrovski stanovi imaju od 48,8 do 56,25 kvadrata, a cena zakupa je ista za sve i iznosi 9.220 dinara. Z

grada C-2 ima ukupno 15 stanova, a preostalih pet, kao i dva poslovna prostora, namenjeno je za prodaju. Cena još nije poznata, jer će biti raspisana javna licitacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.