ROBOČEDA: Ovako lider LDP izgleda posle operacije kolena

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBOČEDA: Ovako lider LDP izgleda posle operacije kolena

Kako bi se što pre i što uspešnije oporavio, Jovanović je operisano koleno "bandažirao" raznim spravicama o čemu svedoči i serija fotografija objavljenih na njegovom Instagram profilu

BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović oporavlja se posle hitne operacije levog kolena kojoj je podvrgnut krajem prošle nedelje na banjičkom institutu.

Kako bi se što pre i što uspešnije oporavio, Jovanović je operisano koleno "bandažirao" i podvrgao se raznoraznim terapijama o čemu svedoči i serija fotografija objavljenih na njegovom Instagram profilu.

Hirurzi su Jovanoviću očistili zglob i sredili ligamente.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ROBOCEDA-Ovako-lider-LDP-izgleda-posle-operacije-kolena

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2014, 00:15

Kako bi se što pre i što uspešnije oporavio, Jovanović je operisano koleno "bandažirao" raznim spravicama o čemu svedoči i serija fotografija objavljenih na njegovom Instagram profilu...BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović oporavlja se posle hitne operacije levog kolena...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.