REVOLUCINARNO OTKRIĆE: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak!

Izvor: Kurir, 05.Maj.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REVOLUCINARNO OTKRIĆE: Ovako je Isus Hrist izgledao kao dečak!

Korišćenjem Torinskog pokrova, jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao tada

Korišćenjem jedne od najpoznatijih hrišćanskih relikvija na svetu, a koja predstavlja komad tkanine s kojom je Isus navodno bio pokriven nakon smrti, policijski inspektori su napravili fotografiju kako je on izgledao kao dete >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Italijanski detektivi otkrili su kako je Isus Hrist izgledao kao dete na osnovu kompjuterske forenzike i najpoznatije svetske relikvije.

Iz te fotografije su obrnuli proces starenja i kreirali su sliku kako je izgledao mladi Isus, smanjivanjem veličine njegove vilice, podizanjem brade i ispravljanjem nosa.

Tehnika koju su policajci iskoristili upotrebljavaju za kreiranje lica kriminalaca, uključujući i mafijaške bosove koji su već decenijama u bekstvu.

Ova fotografija Isusa i metode koje se koriste da bi se stvorila biće predmet predstojeće emisije na italijanskoj televiziji.

Fotografija je napravljena u čast izlaganja pokrova u Torinskoj katedrali.

Ipak, teško je dokazati da je Isus zaista izgledao tako u detinjstvu jer ni autentičnost pokrova nije dokazana.

Ona će biti izložena dva meseca a očekuje se milion posetilaca. Papa Franja bi trebalo d poseti i da se moli pred relikvijom 21. juna.

(Izvor, foto Independent)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.