REMIZIRAO SA PREMIJEROM: Deka Milan (95) igrao šah sa Vučićem!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMIZIRAO SA PREMIJEROM: Deka Milan (95) igrao šah sa Vučićem!

Premijer je igrao crnim figurama, a partiju je pored nekoliko korisnika centra posmatrao i ministar Vulin

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar za rad i zapošljavanje Aleksandrom Vulinom obišli su danas Gerontološki centar na Bežanijskoj kosi.

Дружење са нашим најстаријим суграђанима у #GerontoloskiCentar #Beograd Дом „Бежанијска коса“ у #Zemun pic.twitter.com/VdZb4oICqx

Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je iskoristio ovu posetu da sa  jednim od penzionera odigra partiju šaha. Vučić je igrao crnim figurama dok je Milan Kovačević (95) igrao belim figurama. Partiju je pored nekoliko korisnika centra posmatrao i ministar Vulin.

Ostaje jedino nepoznato ko je pobedio.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ŠAH MAT Vučić odigrao partiju šaha s penzionerom: Koji je bio rezultat?

Izvor: Blic, 27.Feb.2015

Tokom posete Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi, premijer Aleksandar Vučić izazvao je jednog od korisnika doma za stare na partiju šaha...Premijer je igrao crnim figurama, a Milan Kovačević (95) belim. Partiju koja je trajala desetak minuta pored nekoliko desetina korisnika centra budnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.