RAZBIO SE: Mrkonjić se skršio niz stepenice kod Ivana Ivanovića

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIO SE: Mrkonjić se skršio niz stepenice kod Ivana Ivanovića

Bivši ministar omašio stepenik i svom težinom pao u TV studiju u kojem je njegova lepša polovina Ana Bekuta snimala šou „Veče s Ivanom Ivanovićem“

BEOGRAD - Milutin Mrkonjić, potpredsednik SPS, za dlaku je izbegao ozbiljne povrede preksinoć, kad se strmoglavio niz stepenice.

Mrkonjić je izgleda bio previše zagledan u svoju lepšu polovinu Anu Bekutu, pošto nije gledao kuda hoda - omašio je stepenik i svom težinom pao, i to pred publikom u televizijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << studiju u kojem je pevačica snimala emisiju.

- Mrka je došao sa Anom Bekutom na snimanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Ulazeći u studio, omašio je stepenik i pao. Međutim, odmah se pridigao. Nije se povredio, a scenografija je izdržala, tako da je snimanje nesmetano nastavljeno - priča za Kurir jedan od očevidaca Mrkinog peha.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RAZBIO-SE-Mrkonjic-se-skrsio-niz-stepenice-kod-Ivana-Ivanovica

Izvor: medio.rs, 01.Nov.2014

Bivši ministar omašio stepenik i svom težinom pao u TV studiju u kojem je njegova lepša polovina Ana Bekuta snimala šou „Veče s Ivanom Ivanovićem“...BEOGRAD - Milutin Mrkonjić, potpredsednik SPS, za dlaku je izbegao ozbiljne povrede preksinoć, kad se strmoglavio niz stepenice...Mrkonjić...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.