RAZBIJTE ENGLEZE: Crno-beli dočekuju Totenhem

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIJTE ENGLEZE: Crno-beli dočekuju Totenhem

Nemamo imperativ da trijumfujemo, ne osećamo pritisak. Hoćemo da uživamo, poručio trener kluba iz Humske Marko Nikolić

Fudbaleri Partizana večeras (19.00) igraju prvi ovosezonski meč u Ligi Evrope, i to protiv najjačeg rivala, budući da u Humsku stiže engleski Totenhem.

Tim iz Londona je favorit u svakom pogledu, bez obzira na to da li se kao parametar uzima budžet kluba, atraktivnost prvotimaca ili jačina lige iz koje dolaze. Ipak, crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imaju svoje razloge za optimizam. Meč igraju pred svojim navijačima, a od sve četiri ekipe iz grupe C jedino su oni minulog vikenda ostvarili pobedu.

Savet navijačima

ČUVAJTE SE DŽEPAROŠA

Totenhem će imati podršku nekoliko stotina navijača, koji su još juče počeli da pristižu iz Londona. Za sve njih na zvaničnom sajtu „pevaca“ objavljena su uputstva kako se treba ponašati u našem glavnom gradu:

- Obavezno obiđite grad, ali vodite računa jer taksisti na aerodromu umeju da naplate skuplju vožnju i ima mnogo džeparoša. Preporuka je da u gradu ne nosite obeležja kluba, od Studentskog trga do stadiona biće organizovan polazak autobusa za engleske navijače, ali ne i povratak.

Partizan Totenhem 19.00

Beograd. Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.710 gledalaca. Sudija: Alon Jefet (Izrael).

Pomoćnici: Amihaj Mozes (Izrael), Mahmud Mahagna (Izraela).

Partizan: Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Volkov, Marković, Drinčić, Grbić, Pantić, Ninković, Lazović. Trener: Marko Nikolić.

Totenhem: Loris, Rouz, Dijer, Vertonhen, Kabul, Lamela, Eriksen, Kapue, Lenon, Dembele, Adebajor. Trener: Maurisio Poketino.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.