RASULO U LIVERPULU: Baloteli išao na boks pred meč u Bugarskoj

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASULO U LIVERPULU: Baloteli išao na boks pred meč u Bugarskoj

Petostrukog prvaka Evrope potresa raskol u svlačionici zbog kojeg je napadač izbačen sa spiska

Petostruki šampion Evrope nalazi se na pragu eliminacije iz Lige šampiona, a među igračima crvenih vlada haos zbog novog skandala Marija Balotelija!

Fudbalere Liverpula večeras (20.45) protiv Ludogoreca u Sofiji samo pobeda ostavlja u trci za plasman među 16 najboljih klubova na kontinentu, ali posle četiri uzastopna poraza i loše atmosfere u ekipi menadžer Brendan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rodžers neće imati lak zadatak.

Baloteli zbog povrede nije bio u timu za susret protiv Kristal palasa, ali umesto da saigračima pruži podršku na Selharst parku, Italijan je otišao na boks meč, što je žestoko razljutilo ostale fudbalere. Zbog toga ga neće biti među konkurentima za prvi tim.

Glavobolju menadžeru zadaju i povrede Hendersona, Staridža, Flanagana, Susa i Enrikea, pa engleski mediji pišu da se Rodžersu ozbiljno drma fotelja.

Liverpul je stigao u prestonicu Bugarske posle najlošijeg starta u Premijer ligi u prethodnih 20 godina, iako je klub potrošio 170 miliona evra u prelaznom roku. Takođe, crveni su baš protiv Ludogoreca stigli do jedine pobede u LŠ, ali tek posle pogotka iz penala kapitena Stivena Džerarda u trećem minutu sudijske nadoknade.

Nisam arogantna osoba koja će po svaku cenu ostati na klupi, ali ne želim ni da budem kukavica i pobegnem kad stvari krenu nizbrdo. Pritisak je ogroman, ali preuzimam svu odgovornost jer verujem da ovi momci mogu da se vrate u pobednički niz. Prolaz u osminu finala LŠ je obaveza i ne smemo razočarati naše verne fanove - rekao je stručnjak iz Severne Irske.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.