RAJ NA ZEMLJI: Ostrvo u obliku penisa!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAJ NA ZEMLJI: Ostrvo u obliku penisa!

Zamislite svoj sopstveni raj oivičen palmama sa predivnim pogledom na azurno plave vode Južnog Pacifika... na ostrvu koje ima oblik džinovskog penisa!

Pa, po ceni od tričavih 81.000 funti, san može biti vaš. Ostrvo falusnog oblika, ekološki savršene prirode, po imenu Mavuva, koje se nalazi u Fidži arhipelagu i dom je predivnoj flori i fauni otkad je sveta, sad će biti prekopano kako bi super bogati majmuni mogli da sagrade svoje vikendice u kojima će provoditi nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dana svakih nekoliko godina.

ostrvo će biti podeljeno na 87 imanja, plus klub za vlasnike, gde će ovi moći jedni drugima da se hvale koliko su bogati.

Izvor ove informacije je izjavio "Mavuva je raj, ali desetine debelih, glasnih bogataša koji gaze po gnezdima albatrosa, će tome stati u kraj.

Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.