RADNICA NA TRAFICI “PRISVOJILA” ZARADU: Smislila je takvo opravdanje da ćete UMRETI OD SMEHA!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNICA NA TRAFICI “PRISVOJILA” ZARADU: Smislila je takvo opravdanje da ćete UMRETI OD SMEHA!

Policija će nadležnom tužilaštvu podneti prijavu protiv M. V, radnice kladionice, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, što je oko 2.000 evra, a onda slagala da je opljačkana.

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava pošto su policajci, tokom regularnog obilaska, u Železničkoj ulici, oko ponoći uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena i da na podu nepomično leži žena.

- Tokom razgovora ona im je izjavila da je u kladionicu ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << maskiran muškarac koji ju je najverovatnije pištoljem udario u glavu, posle čega je pala i izgubila svest - saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo. Ipak, na kraju se došlo do indicija i saznanja da je radnica lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.

- Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo i da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću - rekli su iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: depo.ba)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.