RAČUN ZA GINISA Pacijentu lečenje od ujeda zmije naplatili 138.000 evra!

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAČUN ZA GINISA Pacijentu lečenje od ujeda zmije naplatili 138.000 evra!

Početkom jula, Amerikanac Tod Fašler doživeo je dve neprijatnosti – ujed zmije i bolnički račun.

Nakon što ga je u San Dijegu ujela zmija zvečarka, što u tom području i nije redak slučaj, Tod Fašler je dobio bolnički račun koji će morati da otplaćuje godinama.

Gmizavac ga je ujeo kada je pokušavao da se fotografiše sa njim. Posle ukazane lekarske pomoći i otpuštanja iz bolnice 9. jula, Fašleru je uručen račun od neverovatnih 153.000 dolara (138.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evra).

Nije jasno da li je pacijent imao osiguranje ili će iznos platiti iz svog džepa, ali je svakako jasno da su ovi lekovi i lekarske usluge precenjeni.

Samo za protivotrov bolnica traži 83.000 dolara (75.000 evra)! Svakako da lek poput ovog nije jeftin, ali je 75.000 evra doslovno krađa, pišu američki mediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Dobio bolnički račun od 138.000 evra za ujed zmije

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2015

Početkom jula, Amerikanac Tod Fašler doživeo je dve neprijatnosti – ujed zmije i bolnički račun...Nakon što ga je u San Dijegu ujela zmija zvečarka, što u tom području i nije redak slučaj, Tod Fašler je dobio bolnički račun koji će morati da otplaćuje godinama...Gmizavac ga je ujeo kada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.