Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2017, 05:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici u šoku: Otkud borbeni avion?!

Putnici koji su se vraćali sa odmora avionom britanske avio-kompanije doživeli su na letu krajnje neprijatnu situaciju.

Naime, pored aviona kojim su leteli iz Španije ka Birmingemu pojavio se francuski borbeni avion koji je leteo uz njih punih 15 minuta, što je putnike uznemirilo.

Sara Hatfild, putovala je sa Malage sa suprugom Janom i trinaestogodišnjom devojčicom Emili kada je neko od putnika primetio francuski mlazni avion. Putnik je obavestio kabinsko osoblje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje je zatim javilo pilotu šta se dešava.

- Nedugo zatim oglasila se stjuardesa koja je saopštila da nema zbog čega da brinemo. Ipak, to nas nije umirlio. Jan je bio prestravljen. Bio je toliko blizu da sam mogla da pročitam šta piše na repu aviona. Mešala su se osećanja uzbuđenosti i straha od mogućeg napada - rekla je Hatfild.

Iz britanske niskobudžetne avio-kompanije Jet2 naveli su da čekaju zvanično objašnjenje od francuske avijacije zašto je njihov avion praćen od strane francuskog ratnog vazduhoplovstva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.