Putem oglasa kupuju kosu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putem oglasa kupuju kosu

U moru neobičnih informacija koje skoro svaki dan čujemo i vidimo čudni, pa donekle i bizarni oglasi u posljednje vrijeme postali su hit.

Posljednji u nizu je oglas jednog frizerskog salona koji je osvanuo po banderama i zidovima. Naime, na izlijepljenim plakatima stoji poruka "Kupujemo kosu", datum i satnica kada će se otkup vršiti, a u nastavku teksta se navodi da u obzir dolazi samo prirodna kosa, duga od 40 centimetara i više, te da se plaćanje vrši po dužini i težini. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Da je ovo samo jedan u nizu neobičnih oglasa potvrđuju primjeri Travničanina koji svoj glas na izborima prodaje za 200 KM ili profesora razredne nastave koji prodaje diplomu ili mijenja za drva i ugalj.

"Većina ovih oglasa je na neki način iskazivanje nezadovoljstva građana trenutnom situacijom kroz humor, a oglasi koje ostavljaju privatnici pokazuju da se moraju snalaziti na sve načine", kaže Banjalučanka Marija T.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Putem oglasa kupuju kosu

Izvor: Cafe.ba, 21.Avg.2014

U moru neobičnih informacija koje skoro svaki dan čujemo i vidimo čudni, pa donekle i bizarni oglasi u posljednje vrijeme postali su hit...Posljednji u nizu je oglas jednog frizerskog salona koji je osvanuo po banderama i zidovima. Naime, na izlijepljenim plakatima stoji poruka "Kupujemo kosu", datum...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.