Put po svetu na trotonetu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put po svetu na trotonetu

Avanturistička komedija za decu do sto godina, kako kaže i sam pisac, vodi nas na putovanje oko celog sveta. Tri junaka naše komedije Cvetko, Skitko i Marica polaze na put do Italije i tamo nas upoznaju sa njihovim znamenitostima, kompozitorima, slikarima, velikim vojskovodjama, a tu nalaze i prostora da nam odglume i deo Romea i Julije, na njihov način, naravno.

Kroz svoj neobični put upoznaju nas sa zanimljivim kulturama Španije, gde će nam dočarati i samu koridu, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << daleku Ameriku i njene estern junake, pa zatim još dalji Japan i njihove opasne borilačke veštine, preko Bliskog istoka i strašnog Alibabe, pa sve do Engleske i Rusije.

Na kraju dolaze u svoju Srbijicu na tople i mirisne projarice. Ova dinamična i veoma poučna i edukativna pozorišna igra će urnebesno zabaviti  i zagolicati želju naših malih gledalaca za novim saznanjima o ovim divnim prostorima.

Za ovu predstavu portal Vesti-online, u saradnji s Teatrom 78, obezbedio je za vas 5 x 2 karte, za koje možete da konkurišete OVDE.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.