Put do zajedničkog orgazma

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put do zajedničkog orgazma

Iako izgleda kao nešto što se dešava samo na filmu, trenutak u kojem žena i muškarac istovremeno doživljavaju orgazam bliži je nego što mislite...

Ženama je potrebno više vremena da stignu do orgazma nego što je to slučaj s muškarcima. Zato na početku odnosa treba da biraju poze u kojima dolazi do intenzivnije stimulacije njenih erogenih zona, a tek pri kraju da se prebace na poze koje i njemu donose jednako zadovoljstva. Jedna od takvih je poza kada je ona na njemu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Iako niste sve vreme blizu vrhunca, važno je da održavate seksualno uzbuđenje na visokom nivou kako bi došlo do zajedničkog naleta strasti i na kraju do orgazma u momentu kada su oba partnera na podjednako uzbuđena.

Žena bi mogla i da aktivira Kegelove mišiće kako bi pojačala vlastito uzbuđenje, ali i njegovo. Stezanjem mišića karlice muškarcu se pruža mnogo snažniji osećaj, a žena tako preuzima kontrolu nad dinamikom i uzbuđenjem. A upravo te neočekivane i nepredvidljive kontrakcije u trenu će ga dovesti do orgazma.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.