Pustite glas dok radite one stvari

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2014, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pustite glas dok radite one stvari

Većina parova zbog dece, roditelja, komšija... trudi se da tokom seksa bude što tiša iako bi želeli potpuno suprotno. Glasan seks je odlična stvar i za vas i vašeg partnera pa evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da ga upražnjavate češće.

Bolja komunikacija s partnerom - Ukoliko glasno izražavate svoja osećanja partner će tačno znati šta radi dobro, a šta pogrešno pa će i sam seks biti bolji zbog vaše efikasnije komunikacije.

Glasan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << seks je opušteniji seks - Ženama je nekada potrebna dodatna stimulacija kako bi se u potpunosti opustile i uživale u seksu. Tako ih često glasan seks opusti do te mere da uživaju više nego ikada. Uz to glasan seks vam omogućava bolje disanje pa je celokupan užitak mnogo veći.

Potpuno nova vrsta uživanja - Kada se potpuno opustite, prepustite uživanju i "pustite glas" spoznaćete potpuno novu vrstu uživanja u seksu, jer bilo kakvo ustezanje može da poremeti intiman trenutak. Na taj način opustićete i svog partnera, a zajedno ćete spoznati jedan novi, viši nivo uživanja i uzbuđenosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.