Prvo cete na njoj primetiti kosu Cisto sumnjamo

Izvor: medio.rs, 05.Maj.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo cete na njoj primetiti kosu Cisto sumnjamo

Blogerka Zorana Jovanović je potpuno spremna za ovo proleće. Njen odličan stil će joj pomoći da osmisli one prave modne kombinacije, a zbog njene dobre linije svaka odeća će joj stajati dobro. To vidimo i na njenoj novoj fotografiji koja otkriva da je Zorannah u top formi.

Pohvalila se Zorana frizurom. Kaže da je opsednuta njome. Frizura izgleda dobro, ali na ovoj fotografiji većina sigurno primeti prvo njenu haljinu i izazovan dekolte.

Zorana se odličnom garderobom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << naoružala za proleće i predstojeće leto. Ponudila je odličnu kombinaciju kardigana i džinsa.

Dok čekamo leto i trenutak da skinemo ovaj kardigan, ova kombinacija je najbolje rešenje.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.