Prva: Neprofesionalno!

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva: Neprofesionalno!

Zbog negativnih komentara, reagovala televizija na kojoj se emituje šou "Tvoje lice zvuči poznato".

Foto: Facebook/Marija Mihajlovic

Komentari Marije Mihajlović na društvenim mrežama na račun Baneta Mojićevića izazvale su burne reakcije. Tim povodom, oglasili su se Prva televizija koja emituje šou "Tvoje lice zvuči poznato", ali i produkcija Grand, pod čijim je okriljem mladi pevač.

"Ovako neprimerene i neodgovorne izjave članice žirija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zamagljuju suštinu ovog šoua, dobru zabavu i humanost. Svojim neprofesionalnim ponašanjem Marija ozbiljno dovodi u pitanje saradnju sa Prvom televizijom. Nećemo komentarisati njene tendenciozne izjave, jer nemaju veze sa istinom. Ovo je zloupotreba pozicije i namerno ugrožavanje jednog od takmičara", navodi se u saopštenju televizije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.