Prugasto će biti hit

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prugasto će biti hit

Ako želite držati korak s najnovijim modnim trendovima, onda vaš ormar ovog proljeća morate da napunite odjećom na prugice.

Ako se bojite nositi takvu odjeću, jer mislite da ćete izgledati smiješno, onda slijedite naše upute i izgledaćete savršeno.

Prugice su zanimljiv modni detalj, na hlačama, majicama, pa čak i na torbama, ali sve u skladu s vašom linijom tijela. Ako ste puniji, onda ih izbjegavajte u širokom luku, pogotovo one koje su printane horizontalno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << U vertikalno prugastim hlačama ili suknjama možete izgledati vitkije, dok horizontalne pruge stvaraju obline. Majicu na prugice možete kombinovati s uskim crnim hlačama, čak možete preko nje nabaciti i prsluk, koji je defitivno bezvremenski odjevni predmet.

To znači da odaberete linije koje će istaći ono što želite naglasiti, a sakriti ono što ne želite. Pored toga, majicu ili košulju na prugice kombinujte sa suknjom ili hlačama u jednoj boji. Ako se radi o haljini, prugasto je sasvim dovoljno samo za sebe, ostalo neka bude decentno i nenapadno.

Iako su većinom dvobojne, to ne znači da ne možete odabrati komad odjeće s više različitih boja pruga.

Zanimljivom možete učiniti vašu odjevnu kombinaciju i ako obučete sako u bijeloj ili crnoj boji. Takođe, možete da koketirate i s asesoarima i da zakačite veliku crvenu ružu na vašu mornarsku majicu.

Dame koje vole da njeguju mornarski stil, ovog proljeća će biti prave trendseterke.

Iako proljećna sezona 2015. obiluje kreatorima koji vole prugice, za vas smo izdvojili "Šanel", "Emporio Armani" i "Naeem Khan".

Oni su se potrudili da ukumbinuju raznobojne pruge na svojim odjevnim predmetima, što će svjetsku modnu scenu svakako da učini zanimljivom ovog proljeća.

"Šanel" voli crvene pruge, "Armani" standardne mornarske, a "Khan" se odlučio za kombinaciju crnih i tamnoplavih prugica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.