Protesti za i protiv Nedića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti za i protiv Nedića

Nastavak postupka pravne rehabilitacije Milana Nedića prate protesti i napeta atmosfera između pristalica i protivnika rehabilitacije predsednika kvislinške vlade u vreme nacističke okupacije tokom Drugog svetskog rata, koje su se okupile ispred zgrade Višeg suda u Timočkoj ulici u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvrede i pokliči Milanu Nediću

Izvor: Danas, 08.Feb.2016

- Dok se u zgradi građanskog odeljenja Višeg suda u Beogradu u Timočkoj ulici juče raspravljalo o pravnim osnovama rehabilitacije Milana Nedića, ispred suda su se razmenjivali drugačiji argumenti. "Bando crvena", "Idite na Blajburg", "ustaše", "živela Nedićeva Srbija", neki su od pokliča kojima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.