Pronađeno jedno od troje nestalih Novopazaraca

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno jedno od troje nestalih Novopazaraca

NOVI PAZAR - Jelena Savić (30) iz Novog Pazara, koja je pre mesec dana pobegla iz Specijalne neuropsihijatrijske bolnice u Kovinu, pronađena je u četvrtak veče u Lazarevcu. Kako ističe njena majka Branislava Todorović, Jelena se iznenada pojavila na ulazu u policiju, bila je potpuno iznemogla i nije mogla da govori, niti da komunicira. U dogovoru sa roditeljima i Centrom za socijalni rad u Novom Pazaru, vraćena je u Specijalnu bolnicu u Kovinu. - Najverovatnije je neko kolima dovezao do zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policije i tu ostavio, a potom pobegao. Ona je i ranije bežala od kuće i u Lazarevcu se viđala se jednim tamošnjim muškarcem romske nacionalnosti. Odmah posle nestanka skrenuli smo policiji pažnju na ovaj detalj, javljeno nam je da je kod te osobe nema, moguće je da je bila sakrivena i da je, pošto ima ozbiljnih psihičkih problema, zloupotrebljavana - kaže Branislava. Policija i rodbina u Novom Pazaru još tragaju za Džekom Numanovićem (80), koji je poslednji put viđen pre mesec dana u restoranu "Ras" na Pazarištu, i za Hajrijom Pašović (59), koja je prošle subote autobusom krenula kod ćerke u Kosovsku Mitrovicu, posle čega joj se gubi svaki trag.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje Pazaraca nestalo bez traga

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2015, 06:56

Dok se u Novom Pazaru i okolini intenzivno tragalo za penzionerom Džekom Numanovićem (80) i štićenicom Specijalne bolnice u Kovinu Jelenom Savić (30), o kojima već mesec dana nema nikakvih informacija, nestala je i domaćica Hajrija Pašović (59) kojoj se svaki trag izgubio negde na putu od graničnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.