Pronađeno 800g heroina, zakopan novac...

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno 800g heroina, zakopan novac...

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su, u dve odvojene akcije u Beogradu i Novom Sadu, dve osobe zbog trgovine drogom i zaplenili ukupno 800 grama heroina.

Pregledom vozila na Avlaskom putu policija je, ispod suvozačevog sedišta, pronašla pola kilograma heroina i uhapsila N.D. (45).

Pripadnici policije u Novom Sadu zaplenili su više od 300 grama heroina i uhapsili D.K. (41) osumnjičenog za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Policija je deo droge, razmeren u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 19 paketića pronašla u automobilu osumnjičenog, a u stanu i kući koje koristi pronađen je drugi deo heriona, vaga za precizno merenje, pribor za mešanje i pakovanje narkotika i 67.640 dinara.

U okolini kuće u Rakovcu, policija je otkrila i zakopani novac, u iznosu od 21.500 evra, za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Policija sumnja da je D.K juče prodao 3,7 grama heroina tridesetsedmogodišnjem Novosađaninu, koji je odmah sproveden na izdržavanje zatvorske kazne zbog ranije pravosnažne presude.

D.K. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, a krivična prijava ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novac od heroina "posadio" u zemlju

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015

Policija je u dve odvojene akcije u Beogradu i Novom Sadu zaplenila 800 grama heroina i uhapsila dvojicu osumnjičenih. Pronađeno i oko 22.000 evra zakopanih u zemlju...Foto: MUP Srbije Policija iskopala sakriveni novac...Pregledom automobila "fijat punto" na Avlaskom putu u Beogradu policija je ispod...

Nastavak na Mondo...

FOTO: Uhapšen diler sa 300 grama heroina

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2015

Novosadska policija zaplenila je više od 300 grama heroina i uhapsila D. K. (41) osumnjičenog za trgovinu narkoticima...Policija je deo droge, razmeren u 19 paketića, pronašla u automobilu osumnjičenog, a u stanu i kući koje koristi pronađen je ostatak heroina, vaga za precizno merenje, pribor...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.