Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni napadači na pekaru Evropa u Novom Sadu

Novosadska policija pronašla je dvojicu maloletnika za koje se sumnja da su razbili izlog na pekari "Evropa" u Novom Sadu, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova

Osumnjičene je danas u Policijskoj upravi u Novom Sadu saslušao viši javni tužilac, uz prisustvo advokata i roditelja, a protiv dvojice 16-godišnjaka biće podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Novosadska policija rasvetlila je i jutrošnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << napad na pekaru vlasnika srpske nacionalnosti, dodaje se u saopštenju. Zbog sumnje da je razbio izlog pekare na Limanu saslušan je Novosađanin (21), a nadležno tužilaštvo je ovaj događaj kvalifikovalo kao krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.